30 Kasım 2015 Pazartesi

Hakkımızda


Diyarbakirfirmasi.com Nedir

Diyarbakirfirmasi.com internet üzerinden Diyarbakır ilindeki firmalara, şirketlere ve özel işletmelere firma rehberi hizmeti sunmaktadır. Yaklaşık 2 bin sektöre ait kategori ile Diyarbakır’ın en geniş sanal rehberine sahiptir. Web sitemizi bir kartvizit olarak düşünebilirsiniz, dilediğiniz firmaya ait bilgiye kategorilerimiz sayesinde kolayca ulaşabilirsiniz. Amaç ve gayelerimizin başında Diyarbakır iş sektörünü tek bir yerde toplayıp ziyaretçileri yormadan hizmet vermektir. 

İnternet Çağında Alışkanlıklar Değişti

İnternet çağında yaşadığımız için artık insanlar bir firmaya ulaşmak için arama motorlarında arama yapmaktadır. Yapılan araştırmalara göre Türkiye’de her 10 evin 7’sinde internet bulunmaktadır. Eskiden cüzdanlarda kartvizitler saklanırdı, lazım olduğu zaman ilgili firmaya ulaşmak için, artık insanlar bir firmaya ulaşmak istediklerinde İnternet’e sadece firma ismini yazıp iletişim bilgilerine ulaşabilmektedir. Önceden insanlar bir mağazada alışveriş yapmadan önce ilgili mağazanın ürün kataloğunu inceler ondan sonra alacağı ürün hakkında karar verirdi, ama artık her firma web sitesi aracılığı ile müşterilerini mağazada misafir etmeden ürün kataloğunu web siteleri üzerinden göstermektedir. Bu ve bunun gibi bir çok sebepler firmaların internet üzerinde olmasını zorunlu kılmaktadır.


Farklı Üyelik Seçenekleri

Diyarbakirfirmasi.com Normal, Gold, ve Patin olmak üzere 3 üyelik profili bulunmaktadır. Norma üyeler; sadece firma bilgilerini girebiliyor bu hizmet tamamen ücretsizdir, ayrıca firmalarını ilgili kategorilere ekleyerek müşterilerine kolayca ulaşabilirler. Gold Üyelik Ve Platin Üyelik ise bir çok avantaj ve ayrıcalık sunduğu için ücretsizdir. İlgili linklerden ücretli olan üyeliklerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz. Ayrıca Platin Plus üyeliğimiz kendinize ait benzersiz bir web sitesi teklifinden yararlanabilirsiniz.

Mobil Uyumlu Sayfalar

Diyarbakirfirmasi.com olarak mobil kullanımım oranın masaüstü kullanımını aştığını bildiğimiz için, gerek Ana sayfamız gerekse Gold ve Platin tasarımlarımız Responsive yani mobil uyumlu olarak dizayn edilmiştir. Google ve diğer arama motorları artık mobil uyumlu siteleri aramalarda ön plana çıkarmaktadır. Sizlerde mobil uyumlu firma sayfalarınız sayesinde cep telefonlarından yapılan aramalarda en üst sıralarda yer alacaksınız.

Son Dakika Bölge Haberleri

Diyarbakirfirmasi.com olarak son dakika ekonomi haberlerini sizlere sunmak için büyük bir gayret içindeyiz. Özellikle bölgemiz ile alakalı ekonomi haberlerini sizlere sunarak, yatırım yaparken sizlere bilgi sağlamak gayesindeyiz. Aynı şekilde Diyarbakır ile ilgili güncel ve önemli bilgilere anında ulaşabilirsiniz.

Güvenlik Ön Planda

Diyarbakirfirmasi.com olarak ziyaretçilerimizin güvenliğini sağlamak için eklenen firmaları dikkatlice titizce inceledikten sonra onaylıyoruz. Dolandırıcılık gibi durumlarla karşılaşmamınız için eklenen firmaların gerçekliğine son derece dikkat ediyoruz.  Sizin güvenliğiniz ve maddi haklarınızı korumak için bizim için kazançtan daha önemli olduğunuzu asla unutmayın.

Yerli Sermaye

Diyarbakirfirmasi.com Dışarıdan herhangi bir yatırım almadan büyük meblağlar ile kurucular tarafından siz değerli halkımızın hizmetine sunulmuştur. Uzman ekiplerimiz tarafından sürekli güncellenen web sitemizi takip etmeye devam edin. Çok yakında farklı özellikler ve hizmetler ile sizleri buluşturacağız.

Ekibimiz

Yönetici                    : Abdullah Çakmak
İçerik Editörü          : Musa Yıldız
Pazarlama Ve Satış : Muhammed Kaya
Yazılım                      : Hüseyin Doğan
Web Tasarım           : Mustafa Uzun
Muhasebe                : Yusuf Yakut

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder